Arashi napisał:
jego growling
Jego co? XD
Ok, Rukson ma specyficzny wokal - przynajmniej dla mnie. Oczywi¶cie istnieje taka mo¿liwo¶æ, ¿e sobie co¶ uroi³am bo b±d¼ co b±d¼ Gazety to pierwszy jrockowy band jaki pozna³am.. no i z sentymentu pozostanie ulubionym, znam prawie ka¿d± piosenkê na pamiêæ - mo¿e dlatego mi siê tak wydaje. Ale growl..? Czy on kiedykolwiek.. growlowa³ na live? Dla mnie za ka¿dym razem brzmia³o to jak jaki¶ krzyk rozpaczy xD. No ale i tak lubiê jego g³os, podoba mi siê barwa i tyle. Po tylu miesi±cach s³uchania tylko ich (uwierzcie ¿e mi siê przejad³o.. wracam do nich raz na jaki¶ d³u¿szy czas) pozna³abym ten wokal wszêdzie i w ka¿dym wydaniu, chwilami mnie uspokaja, niektóre piosenki wi±¿e z bardzo weso³ymi wspomnieniami, niektóre przypominaj± mi co¶ smutnego. Dlatego nawet je¶li po czê¶ci znudzi³a mi siê ich muzyka - pozostan± u mnie na pierwszym miejscu.
edzia napisał:
Czy on kiedykolwiek.. growlowa³ na live?
No wiesz co, edzia? Jak mo¿esz xD Proszê, na koniec tej piosenki masz ¶wietny przyk³ad dobrego growlu w wykonaniu Rukiego. NA ¯YWO. KLIK
No i jak wiadomo zosta³o potwierdzone wydanie przez gazetto nowego singla. Ha! A nie mówi³am ¿e to nie mog³o by¶ wyssane z palca? xD
Ma³o tego, zapowiedzieli wydanie albumu. Z niecierpliwo¶ci± bêdê go oczekiwaæ.
No dooobra, zdarzy³o mu siê parê razy, ale to i tak nie jest to samo jak ten growl nagrywany w studiu.
No, jednak nie plotka, w sumie sama nie wiedzia³am co o tym my¶leæ. Remember the urge ¶rednio mi siê podoba, mam nadzieje ¿e z pozosta³ych dwóch piosenek chocia¿ jedna przypadnie mi do gustu - bo tak by³o z czterema poprzednimi singlami. Nowa p³yta.. nowy look.. nowa trasa - czyli do Europy na sto procent nie zawitaj± w tym roku.
Omo. The gazettE Druga mi³o¶æ xD
Hm... kiedy to siê zacze³o chyba jakie¶ dwa lata temu w szkole kole¿anka zarazi³a bo sasu wtedy jeszcze sucha by³a z Jrocka.
Za co niech chwa³a jej bêdzie.
Kocham ten zespó³. G³os Ruki który jest taki piêkny, a¿ czasem seksowny.
Uruha i jego solówki I wygl±d (Och... i te jego uda)
Aoi, Który mi najbardziej przypad³ do gustu^^Taki weso³ek...xD
Kai jest dla mnie taki s³odki... I jego ¶miech xD Jak on siê ¶mieje to wszyscy razem z nim.
A Reita to dla mnie jedna wielka zagadka. Jego bass mnie powala na kolana 0.0
ech.. >< Nic nie mówcie o ró¿owych w³osach Aoiego. </3
Ah, Gazetto. ^^
Moja przygoda z nimi zaczê³a siê pod koniec 2003-go roku (Bo¿e Narodzenie ^-^). Mój kuzyn da³ mi w prezencie ich trzy pierwsze minialbumy (chwa³a mu i dziêki XD ). No i wci±gnê³o mnie. XD Z pocz±tku rodzinka dostawa³a lekkiego sza³u jak zaczyna³am s³uchaæ. Z czasem siê przyzwyczaili i chyba nawet trochê polubili ich brzmienie bo ju¿ sami, od czasu do czasu puszczaj± ich p³yty. XD
G³os Rukiego jest naprawdê wspania³y. Mog³abym go s³uchaæ bez przerwy. Widaæ (i s³ychaæ), ¿e wk³ada wiele emocji w to co robi. ^^
Uruha i jego solówki po prostu mnie powalaj±. Bo¿e drogi, on siê chyba urodzi³ graj±c na gitarze. XD Aoi zreszt± nie jest gorszy. Uwielbiam go obserwowaæ podczas Live czy w teledyskach. Ma facet ruchy. :3 Pod tym wzglêdem ¶wietnie siê te¿ prezentuje Reita. Jak na niego patrzê to mi siê czasami w g³owie krêci od jego wyczynów. Ja bym, prawdopodobnie co¶ sobie po³ama³a (w najlepszym wypadku XD ), gdybym spróbowa³a go 'skopiowaæ'. XD
Kai. Awz, on jest po prostu s³odki. I te do³eczki. :3 Troszeczkê zapominalski, ale to mu tylko dodaje uroku. Hm... Chcia³abym spróbowaæ jego kuchni. ^-^
SasuChan napisał:
ech.. >< Nic nie mówcie o ró¿owych w³osach Aoiego. </3
Ju¿ nie s± ró¿owe. XD Chocia¿ jak dla mnie to Aoi wygl±da³ w nich ca³kiem fajnie.
Teraz ma srebrny (czy te¿ mo¿e raczej szarawy) i, moim zdaniem wygl±da z nim ¶wietnie. ^^