Ogłoszenie

Nowe posty nie wy¶wietlaj± siê w dzia³ach: Zespo³y, Manga, Anime, Dramy i filmy. Dlatego te¿ prosimy o regularne odwiedzanie tych dzia³ów. Za utrudnienia przepraszamy.

#1 2011-05-11 16:16:37

Monsun

Pierwsza dama Jrocka

Punktów :   

Ksywki

Nadajecie jakie¶ ksywki swoim ulubieñcom?
W jakich okoliczno¶ciach powsta³y?

To lecimy:
Tatsurou to Mumia albo Tatsuhontas ( pierwsze ze wzgledu na ruchy w teledysku do Lastica, drugie- bo w dlugich wlosach wyglada jak Indianka)

Hiroto z alice nine.- Bicza- bo w wlosach blond wyglada jak sweet blondynka z rozkladowki magazynow dla panow^^

https://68.media.tumblr.com/c847bc6dbc70257be73dfcd16c663774/tumblr_o4uqj7iWNk1s1k9eko1_500.gif
                                      «And on the eighth day, God created Malec.»

#2 2011-06-07 04:54:56

RapistsWorld

Dorei

33642966
SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   

Re: Ksywki

jaj du¿o tego mam xD

#449 to dziubas albo Tuli ze wzglêdu na to ¿e podczas koncertu sie do wszystkich przytula³ a na zdjêciu ze mn± zrobi³ taki dzuuubek xD

Tatsuro to Tatsurzasty albo ¿aba (moja kole¿akna powiedzia³a ¿e on tak wygl±da) i dlatego ja ca³owa³am ¿aba na wycieczce moze by siê zmieni³a w Tatsusia <333.

Kaoru teraz mówi± na niego bezdomny bo na tej sesji do lotusa wyglada³ jak menel ale dla mnie to Kao¶ albo Kaorzak

Ruki to Rukson ale to ju¿ nie pamiêtam jak siê stworzy³o

Asagi i fluorescencyjny nos xD to na koncercie D ¶miali sie z mojego plakatu z Corvinusa xD

Sakito z Nightmare to Sasiek po tej sexi sesji xD

Hide to mój koffany ¶p Hidziuchna T^T mój mistrz

Zero to plujka bo naplu³ mi do oka na koncercie xD a mój brat ry³ siê ze 2h z mojej reakcji

Yuki mura to Pen bo przy nim popsu³y mi sie 4 d³ugopisy xD

jak sobie co¶ jeszcze przypomne to dopisze

Shoutbox!

Facebook!

Stopka forum

RSS