Oficjalna strona
-Psychedelico∞Psychedelico
-Carnival Ukiyo
-Aoi Tori
-Toryumon
-Hana Saku Beauty
-Myoujou orion
-Zipang
-Rouman Doumyakuteki Chabangeki
-Bakoku, Dai Tokyo Akai Kasa to Anata
-Bara iro no jinsei
-Shirohata Sengen
-FLASHBACK
-heisei bubble
Myoujou orion
Flashback
Psychedelico∞Psychedelico
Hana Saku beauty
Sunrise
Aoi Tori
Harukaze Shalala
Shangri la
Koi no Bakansu
Satellite
Kimon
Nie lubiê ich zbytnio za piosenki, ale za co¶ co maj± na bu¼kach. Nie wiem jak to konkretnie nazwaæ x.x S± tacy...... normalni, ¿e a¿ nie da siê ich nie lubiæ? Inaczej okre¶liæ nie umiem. Muszê sobie ¶ci±gn±æ ich ostatnie single, to mo¿e jeszcze bardziej zaplusuj± ^^.
Yogurcik napisał:
Nie lubiê ich zbytnio za piosenki
Grabisz sobie Jogurcik, grabisz- wiesz, ze ja jestem psychofanka tego zespolu? A jak nie wiesz, to sie wlasnie dowiedzialas^^
Uwielbiam ich od koncertu, na jakim mialam okazje byc. Sa niesamowici, maja swietny kontakt z publicznoscia, glos Koukiego jest genialny. Jednym slowem uwielbiam ich, co tu duzo mowic.
Co do nowego looku- hm, to ja powiem tylko tyle- wszystko jest lepsze od laciatych krow^^ Ale Ibuki- co oni z nim zrobili?
Monsun napisał:
Yogurcik napisał:
Nie lubiê ich zbytnio za piosenki
Grabisz sobie Jogurcik, grabisz
Nie mam za wielu piosenek, a ¿adna z tych co mam wybitna nie jest [nie bij x.x] ..... Jakby¶ mi poda³a kilka fajnych tytu³ów to ¶ci±gnê. x.x....... tylko nie bij >3>
Zastanawia³am siê najpierw sk±d ich kojarzê. A pó¼niej ol¶nienie! Mam ich jedn± piosenkê na komórce. Ale jako¶ nigdy nie pog³êbi³am naszej za¿y³o¶ci i ograniczy³am siê tylko do piosenki Koi no bakanasu... Ale tutaj widzê, ¿e maj± te¿ kilka bardzo fajnych piosenek i chyba zobaczê jakie¶ ich live, je¶li Monsun mówi, ¿e s± niesamowici^^ Ale na razie wierzê tylko na s³owo. xD
A co do ich wygl±du, to zawsze wydawa³o mi siê, ¿e Kouki ich wokalista ma bardzo pod³u¿n± twarz i dlatego dla mnie wygl±da bardziej europejsko ni¿ azjatycko. o.O
Ja zaczê³am siê nimi interesowaæ, gdy dowiedzia³am siê, ¿e byli na koncercie w Polsce. Teraz strasznie ubolewam nad tym, ¿e mnie tam nie by³o =,=. Moj± ulubion± piosenk± jest Aoi Tori. Mam nadziejê, ¿e dane mi bêdzie kiedy¶ us³yszeæ j± na ¿ywo ^^ A co do Koukiego - ma bardzo ciekawy g³os, taki.. taki... mrau xD
Tak w ogóle to artyku³ o D=OUT jest w nowym Kyaa, niestety nie mogê zeskanowaæ, ale jak kto¶ ma mo¿liwo¶æ to mo¿na by wstawiæ.
Ja jako¶ nie szaleje za nimi, chocia¿ czasami mogê pos³uchaæ paru otworów, ale jako¶ nie przekonali mnie jeszcze.
Pojecha³am na ich koncert znaj±c 2~3 piosenki, nadal jako¶ specjalnie nie mia³am ochoty zapoznawaæ siê g³êbiej z ich twórczo¶ci± (mimo ¿e p³yta stoi na mojej pó³ce), ale zdecydowanie pojadê na ich koncert ponownie. Maj± super kontakt z, nawet t± ma³a, publiczno¶ci±. Mimo ¿e muzycznie nie zachwycaj±, na pewno s± fajnym zespo³em. ;)
Dobra wiadomosc dla fanow tego zespolu, mozna zamowic sobie DVD chlopakow na cdjapan. Zastanawiam sie nad tym, bo uwielbiam ich wystepy na zywo. Tylko cena mnie nieco odstrasza.
Aoi Tori no hora.. Aoi tori no hora <33 *¶piewa*. D=OUT to jedna z moich ulubionych bandów. G³os Kouki jest cudowny. Piosenki takie jak Aoi Tori czy Gekukoju czy SUNRISE to moje ulubione. Ka¿da ich muzyka mi siê podoba, a stylistyka do PV.. miód.
Sunrise byl jedna z moich ulubionych piosenek- teraz wole np. Kimon z mini growlem Kouki.
W ogole chyba nie ma takiej piosenki, ktora by mi sie nie podobala.
Arashi, a widziales najnowszy teledysk, bo ja nie zdazylam-. Skasowali mi, chamy jedne.
Ja z D=OUT mia³am styczno¶æ mniej wiêcej od pocz±tku swojej przygody z j-rock'iem, ale nigdy nie by³o do¶æ czasu, by ich przes³uchaæ (nawet teraz u_u), niemniej zachwyci³ mnie ich ostatni album z 20 lutego pod tytu³em "Kabuki Disco" --> PV.
Z tego co siê orientujê, to jest to jeden z ich bardziej tanecznych utworów, ale ju¿ sam g³os Kouki'ego jest bardzo, bardzo oryginalny, wiêc w koñcu siê zbiorê i przes³ucham resztê ^_^.