Witaj w naszych skromnych progach- mam nadzieje, ze z pojawianiem sie takich userow jak ty, w koncu tutaj cos ruszy.
Czuj sie jak u siebie w domu, mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dluzej.
Jednym z twoich ulubionych zespolow jest MUCC? O, jak milo- masz wielkiego plusa u mnie, bo wiesz w takim raziem, czym jest dobra muzyka. Co cie w nich fascynuje? Twoj ulubieniec, twoja ukochana piosenka? ( Zreszta zapraszam do tematu XD)
Jaki jest twoj stosunek do yaoi?
Lubisz dramy?
Hmmm, na razie chyba tylko tyle ;)
Cześć, Monsun. :3
Wątek o MUCC niedługo odwiedzę. xD Nie mam ulubionego członka. ;x A piosenkę... ciężko mi wybrać. Za to pierwszą ulubioną, gdy dopiero poznawałam zespół, była Saishuu Ressha (o ile mnie pamięć nie myli).
Yaoi lubię. Jestem dopiero raczkująca w tym temacie, bo pomimo że słyszałam o tym dawno, to anime czy mangi zaczęłam oglądać dopiero miesiąc temu. ^^' Także nie znam prawie nic. A dramy czasem lubię obejrzeć, choć na koncie mam zaledwie kilka.
Karou napisał:
Skąd w ogóle pomysł na takie studia? Od razu miałaś na to pomysł? I skąd ta reakcja na wstęp do językoznawstwa? xD
No to jako osoba, która spędziła wiele nieprzespanych nocy na szukaniu Takui'owej dyskografii zapytam: jak w ogóle się o Nim dowiedziałaś? Ulubione piosenki? Album?
Ja osobiście teraz bardzo ubolewam na tym, że nigdzie nie mogę znaleźć Jego ostatniego albumu "Akogitakui -Kyoumei shin dou-" >_<, bo poza tym resztę przesłuchałam :3.
Może z tym przeniesiemy się do wątku u Takui'm? O ile takowy ma. xD (Masz całą dyskografię?! xD)
Och, nie lubię opowiadać o sobie. xD' Szczerze, to raczej skłaniałam się ku koreanistyce. XD Etnolingwistyka przyszła mi do głowy w ostatniej chwili. O kierunku dowiedziałam się gdzieś na początku III klasy liceum, bardzo mnie zaciekawiła (kultura i język w jednym~), ale później jakoś wyleciała mi z głowy przez tę koreanistykę. Wstęp do języko miałam może ze dwa razy od początku roku... wykładowca ciągle "choruje", więc to prawie jakbym go nie miała. ^^'
Ostatnio edytowany przez Hikari (2013-04-05 15:47:11)
Co do yaoi, to prawdopodobnie szybko Ci pójdzie z górki, chyba każda z nas wie coś o tym XDD.
Tak, mam całą (chociaż brakuje mi chyba jednego singla, na którym jest bodajże jedna piosenka, więc jakoś przeżyję), oczywiście w wersji "nienamacalnej", ale... tak :3.
Och, koreanistyka! Też ciekawy wybór, nawet jeżeli był w fazie projektowej :).
Szkoda trochę tego Wstępu do językoznawstwa :/
Też jestem pierwszoroczną studentką, tyle że prawa ;).
Tego pytania jeszcze nie było: z jakich okolic jesteś?