Przypinki, badziki, pinsy, buttony, znaczki. Jak zwa³ tak zwa³. Oczywi¶cie wszyscy wiedz± o co chodzi.
Nosicie jakie¶ przy sobie?
Macie jakie¶ w ogóle?
Oczywi¶cie mile widziane s± zdjêcia.
Ja siê od razu pochwalê, ¿e dzisiaj przysz³o moje zamówienie ponad 100 przypinek oczywi¶cie nie wszystkie moje (tylko 1/3)
box of lucky
zdjêcia robione telefonem wiêc dlatego jako¶ jest ¶rednia
Jejku! Jejku! <mdleje> Jakie ¶liczne!
Ja ¿adnych nie mam z j-rocka... :( Chocia¿ planowa³am sobie, ¿e wyproszê brata by mi zamówi³ jakie¶ jak bêdê w Polsce na wakacje :3
Naj³atwiej bêdzie, je¶li po prostu zrobiê zdjêcie mojego plecaka^^"
Mia³am ich trochê wiêcej, ale z biegiem czasu zaczê³am je gubiæ... Ale i tak nigdy nie by³o ich za du¿o, bo zawsze tylko na internecie bywa³y jakie¶ ciekawe, ale nie mia³am jak ich dopa¶æ-,-
Ja te¿ robi³am aparatem i to s± jedyne zdjêcia, które wysz³y w miarê wyra¼nie.
Mam bardzo du¿o ró¿nych przypinek, zazwyczaj z moimi ulubionymi bohaterami, z jakimi¶ has³ami albo zespo³ami. Jak odkopiê zdjêcia gdzie¶ to wstawiê mo¿e xD
Zwi±zan± z tematem Japonii mam tylko jedn± przypinkê... i jestem z niej dumna bo sama j± zrobi³am :D
Noszê j± na plecaku (mo¿e kiedy¶ dodam zdjêcie)
W wakacje planuje zakup paru innych wiêc nied³ugo moja kolekcja siê powiêkszy
Nie mam ¿adnej ani planów, ¿eby w najbli¿szej przysz³o¶ci sobie kupiæ. :p
Irytuj± mnie te ca³e przypinki. Nie powiem - podobaj± mi siê, ale u innych. Sama mam jaki¶ niezrozumia³y dla mnie uraz. XD
Mo¿e jak mi siê odmieni zdanie, to sobie kupiê. :p
Tomika ja nic nie mówiê.. ale..ale za³ama³a¶ mnie w tym momencie! XD Mo¿esz mi odaæ wszystkie z Miyavim XDDD Ja osobi¶cie du¿o przypinek nie mam.. hm.. pare z anime itp. Oczywi¶cie Miyavi, Deluhi itd. musi byæ. Ja mama niestety takie szczê¶cie, ¿e gubiê ;/// Jak z gubi³am Miyaviego to my¶la³am ¿e siê zachlastam ._. natychmiast musia³am kupiæ kolejn± >.> zapewne przybêdzie jeszcze kilka przypinek, ale bêdê uwa¿a³a z noszeniem ^-^"
A kysz... <odgania> nie oddam Miva xD
Ja jako¶ chodz±c do LO polubi³am przypinki, nie zapomne jak na pierwszym konwencie znalaz³am stoisko gdzie mieli j-rockowe i nie mog³am siê zdecydowaæ, które chce, w jakim rozmiarze i w ogóle. Teraz mi siê bardziej poszczê¶ci³o, bo sobie je zamówi³am no i wysz³o sporo taniej xD
<robi smutn± minê i wyci±ga ³apki w stronê przypinek> Ja Ci mówiê..strze¿ ich, bo siê którego¶ dnia obudzisz j u¿ ich nie bêdzie XDDD
ja to obojêtnie gdzie pójdê to zgubiê :p ja to w ogóle nieszczê¶liwa momentami jestem XD
Je¶li chodzi o stoiska z przypinkami to mogê staæ i siê gapiæ, a¿ w koñcu nie wiem co wybraæ bo za du¿o tego wszystkiego jest i mój mózg nie moze tego wytrzymaæ XD
<chowa pude³ko do sejfu, zamyka>
Wiesz ja mam tylko takie fazy jak, widzê co¶ zwi±zanego z jrockiem, z anime mam tylko kilka w zdecydowanej wiêkszo¶ci z DN, poza tym z jakimi¶ napisami (wiadomo).
xTakix napisał:
Je¶li chodzi o stoiska z przypinkami to mogê staæ i siê gapiæ, a¿ w koñcu nie wiem co wybraæ bo za du¿o tego wszystkiego jest i mój mózg nie mo¿e tego wytrzymaæ XD
Ja tak mia³am jak zobaczy³am plakaty z jrockowcami... nie mog³am siê zdecydowaæ które chce i sta³am nad nimi chyba z pó³ godziny.
<chlip> A ja niestety a mo¿e i stety nie mam ¿adnej bo jak jak±¶ mia³am to ginê³a ¶mierci± tragiczn± <chlip> A na n owe niestety mnie nie staæ... <chlip>
A na torbie mam sam metal/punk i to naszywki wiêc jak bêd± ¶rodki na koncie tj. w portfelu to sobie kupiê co¶ ciekawego - ma³o prawdopodobne bo ja swoich pieni±¿ków nie wydajê x3
a tak w ogóle kto podzieli siê z biednymi?! tego zostanê ''niewolnicom''
Dorei
Ja amatorsko robiê wzory na przypinki, ¿e siê pochwalê xd Jeszcze ¿adnych nie mam, ale w najbli¿szym czasie bêdê zamawiaæ, wiêc wrzucê zdjêcia, gdy ju¿ bêd±. Na razie podzielê siê linkiem, pod którym mo¿na znale¼æ moje projekty: http://simekk.pstrykniete.pl/Badziki/
Chêtnie te¿ komu¶ zrobiê, je¶li jakim¶ cudem siê podobaj± ;)