Wokal:Minami
Gitara:Sxun
Gitara:Taiki
Bas:Mashu
Perkusja:Tomonori
Programowanie:So
Oficjalna strona
- Dance & Scream
- Burn the Disco Floor with Your “2-step”!!
- take me out/twilight
- Evolution~Entering the New World~
- Scorching Epochal Sensation
Love at First Sight
Stray in Chaos
Alfons tego burdelu.
Ju¿ za tydzieñ, a dok³adnie 13.07.2011 zespó³ Fear, and Loathing in Las Vegas wyda nowy mini album - NEXTREME.
Znajdziemy na nim 7 tracków, a dok³adniej:
01. Chase the Light!
02. Jump Around
03. The Answer for Unequal World
04. Shake Your Body
05. Believe Yourself
06. interlude
07. Short but Seems Long, Time of Our Life
W internecie mo¿emy ju¿ zobaczyæ, a raczej przes³uchaæ drugi kawa³ek z tego albumu - Jump Around [PV].
"Some people believe in god.
I believe in music.
Someone people pray.
I turn up the radio..."
Alfons tego burdelu.
Wczoraj Monsun podes³a³a mi ich najnowsze PV do kawa³ka Jump Around. Pewnie dlatego, ¿e by³ to jeden z pierwszych newsów na edohsama, ale to szczegó³.
Zaczê³o siê od tego jednego kawa³ka, a dzisiaj mam ju¿ ich ca³± dyskografiê i czekam na nowy mini-album.
Co do samego zespo³u - bardzo ciekawy. Mo¿emy us³yszeæ dobry scream, bo growlem tego nie mogê nazwaæ [chocia¿... Zale¿y od kawa³ka - we¼my Twilight]. Do tego modulacja g³osu wokalisty, przez co wychodzi ³adny mix muzyczny, który osobi¶cie przyda³ mi do gustu. Jakby nie patrzeæ, jest to jaki¶ innowacyjny zespó³ na j-scenie.
"Some people believe in god.
I believe in music.
Someone people pray.
I turn up the radio..."
Niepowtarzalny napisał:
Wczoraj Monsun podes³a³a mi ich najnowsze PV do kawa³ka Jump Around. Pewnie dlatego, ¿e by³ to jeden z pierwszych newsów na edohsama, ale to szczegó³.
Zaczê³o siê od tego jednego kawa³ka, a dzisiaj mam ju¿ ich ca³± dyskografiê i czekam na nowy mini-album.
Co do samego zespo³u - bardzo ciekawy. Mo¿emy us³yszeæ dobry scream, bo growlem tego nie mogê nazwaæ [chocia¿... Zale¿y od kawa³ka - we¼my Twilight]. Do tego modulacja g³osu wokalisty, przez co wychodzi ³adny mix muzyczny, który osobi¶cie przyda³ mi do gustu. Jakby nie patrzeæ, jest to jaki¶ innowacyjny zespó³ na j-scenie.
A juz mys³a³±m ze mam tak naryte w g³owie ¿e tylko mi siê podba to co robi± !xd
Gdy pierwszy arz ich us³ysz³am pozytywnie mnie zaksoczyli ! Ich muzyka to naparwde wybuchowa mieszanka ale mysle ze urozmaicenie ejst dobre xd
A wiêc Jump around strasznie przypad³ mi do gusty ! Ma szanse stac sie jednym z moich ulubonych kawa³ków od nich xd A co do pv to...hmmm...strsznie wkacyjne ! a¿ szkoda siedzieæ w domu ;d Czekam na nowy album !!